Over ons

Over ons

Mooyman & Partners

Ons kantoor is in oktober 2000 opgericht door Arno Mooyman en Abby Abhelakh. Zij hebben mede dankzij hun kennis en jarenlange ervaring een eigen visie ontwikkeld. Inmiddels werken er 24 bevlogen en gemotiveerde personen, waaronder vier artsen, voor ons en zijn wij uitgegroeid tot één van de grotere letselschadebureaus van de regio. Wij werken in heel Nederland. Wij kiezen bewust voor groei, omdat wij het onze roeping vinden om zoveel mogelijk slachtoffers van dienst te zijn.

Met trots kunnen wij zeggen dat wij duizenden slachtoffers in de afgelopen jaren naar tevredenheid hebben geholpen. Wij zijn er klaar mee dat slachtoffers een standaardprocedure moeten bewandelen of in onwetendheid worden gelaten. Bij de schaderegeling kijken wij wat passend is bij uw situatie. Naar onze mening kan je de klant alleen goed helpen als je goed naar zijn verhaal en wensen luistert. Onze dienstverlening is transparant en op maat, waardoor het afwijkend is van de standaardprocessen. Het moet en kan anders, vinden wij. Door proactief te handelen, kunnen wij voorop blijven lopen en bepalen wat er moet gebeuren. En daarom hebben wij ons kantoor opgericht. Een krachtige club, die het respect verdient van én serieus genomen wordt door de verzekeraars, die we tegenover ons vinden.

Wij verlenen juridische hulp aan benadeelden bij het vaststellen en regelen van letselschades. Daarnaast verhalen wij (loon)schades namens werkgevers. De kwaliteitsgarantie is bovendien gewaarborgd door lidmaatschappen van onze juristen/experts bij:

• het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS)
• het Nederlands Instituut van Register Experts (NIVRE)

De leden van het NIVRE zijn verplicht jaarlijks kennisbijeenkomsten bij te wonen en vanaf 2018 vindt er ook een toetsing daarvan plaats. Geregeld vragen wij geheel vrijwillig een uitgebreid kwaliteitsonderzoek uitgevoerd door een onafhankelijk bureau aan. Wij zijn daarmee één van de weinige kantoren binnen onze branche, die een dergelijk onderzoek doelbewust laat uitvoeren. Ons motto is: “als je zegt dat je goed bent, dan moet je dat meetbaar maken”.

Bij het bepalen van de doelstellingen van ons kantoor hebben wij vanuit onze jarenlange ervaring kritisch gekeken naar de letselschaderegeling in zijn algemeenheid. Hierdoor hebben wij een opvallende en onderscheidende positie in de markt kunnen verwerven. Wij worden hierdoor niet voor niets gezien als een nichekantoor.

Recht op letselschade vergoeding?

Neem contact op voor kosteloze juridische hulp