Letselschade na verkeersongeval?

Letselschade na verkeersongeval?

Schadevergoeding na verkeersongeval?

U moet hierbij denken aan een ongeluk op de weg, zoals bijv. een botsing tussen auto’s. Soms is direct al duidelijk wie daarvoor aangesproken kan worden, maar soms ook niet. Dan moet er onderzocht worden wie er aangesproken kan worden voor de letselschade claim. Wij kunnen dat voor u doen.

Voetgangers en fietsers krijgen extra bescherming

Bij een aanrijding tussen een automobilist en een voetganger of fietser kan de bestuurder van de auto meestal aangesproken worden voor de schadeclaim van de voetganger of fietser. Zelfs al heeft die voetganger of fietser een duidelijke fout gemaakt. Als fietser en voetganger ben je kwetsbaar in het verkeer. Voetgangers en fietsers, en dan vooral jonge kinderen (tot 14 jaar), worden in het verkeer door de wet daarom extra beschermd.

Onze juridische hulp bij letselschade claims is gratis

Als een ander schuldig is aan het ongeval met letsel, dan moet de verzekeraar van de tegenpartij onze behandelingskosten betalen. Onze hulp is in de meeste gevallen voor u dus geheel kosteloos.

Schadeverzekering voor inzittenden

Een schade-inzittenden-verzekering is een extra verzekering, die naast de verplichte autoverzekering kan worden afgesloten. Zo’n verzekering dekt letselschade van inzittenden én de bestuurder. Dit komt dus ook goed uit als het ongeluk door uw schuld is ontstaan. De verzekeraar kijkt dan namelijk niet naar wie schuldig is aan het auto ongeval. Ook wanneer er geen schuldige valt aan te wijzen, keert de verzekering gewoon uit. U kunt uw letselschade door de aanrijding dan vergoed krijgen van uw eigen verzekeraar.

Ook hierbij kunnen wij u in veel gevallen helpen.

Letselschade claim bij ongeluk in het buitenland

Is het ongeluk in een ander land binnen Europa gebeurd, dan wordt de letselschade meestal niet geregeld zoals wij dat in Nederland kennen. Voor deze letselschade claims werken wij samen met een ander kantoor, dat goed op de hoogte is van deze wetten en regels.

Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding en overweegt u een letselschade claim in te dienen, bel ons dan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij vertellen wat er mogelijk is en hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn. Met behulp van ons advies kunt u zelf bepalen of u uw vordering wilt laten verhalen. Vul ons contactformulier in óf bel ons op telefoonnummer 079-3460071. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08:30 tot 17:00 uur, bereikbaar. Indien u ons vóór 15:00 uur een bericht stuurt, wordt u dezelfde werkdag nog gebeld. Dit advies is altijd kosteloos en zonderverplichtingen. U wordt direct geïnformeerd wat er in uw situatie, op het gebied van een lestelschade claim, mogelijk is.

Recht op letselschade vergoeding?

Neem contact op voor kosteloze juridische hulp